Antonescu îşi lansează oficial candidatura la prezidenţiale. Primul discurs de campanie, la sfârşitul lunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, va lansa primele mesaje de campanie în cadrul unui eveniment de amploare la care vor participa aproximativ 2.500 de persoane, în 31 august, la Constanţa. Printre invitaţi se numără şi premierul Victor Ponta.

Potrivit unui comunicat al Partidului Naţional Liberal, „Echipa lui Crin“ şi TNL organizează, la finalul lunii august, în Constanţa, evenimentul „România pentru tineri“, la care vor participa aproximativ 2.500 de persoane, inclusiv liderul PSD, Victor Ponta.

„În mod tradiţional, în ultima săptămână a lunii august, Tineretul Naţional Liberal organizează, la Constanţa, evenimente dedicate tinerilor liberali, dar şi celor neimplicaţi politic, dezvoltând, astfel, o punte de comunicare între clasa politică şi tinerii din România“, evenimentul urmând să aibă loc sâmbătă, 31 august.

Surse din partid au declarat, pentru Mediafax, că liberalii urmează să discute, înainte de începerea sesiunii parlamentare, despre activitatea guvernamentală, în contextul în care este posibil ca în luna septembrie să aibă loc o remaniere guvernamentală. De asemenea, potrivit aceloraşi surse, liberalii vor pune la punct principalele direcţii ale strategiei electorale, atât pentru alegerile europarlamentare de anul viitor, cât şi pentru cele prezidenţiale.

De asemenea, surse politice din PNL au declarat, pentru „Adevărul“, că liderul liberal va susţine un discurs despre starea naţiunii, care este, în mod tradiţional, ţinut de către şeful statului, dar va exista şi „un început de platformă de candidatură la prezidenţiale“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite