Antonescu: Indiferent că place sau nu unora, Munteanu este unul dintre personajele importante ale istoriei post-comuniste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, marţi, că, indiferent că place sau nu unora, Marian Munteanu este unul dintre personajele importante ale istoriei postdecembriste, despre care se poate spune orice, dar nu că este neinteresant, iar această agitaţie, cu accente „isterice“, generată în jurul candidatului PNL, îi face bine liberalului aruncat în cursă pentru Capitală.

Crin Antonescu a declarat că Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, este ”o personalitate în legătură cu care nu vine nimeni să îl întrebe ce este esenţial, proiectul pe care îl oferă bucureştenilor”, citat de News.ro. Fostul preşedinte liberal s-a declarat nemulţumit că se fac tot felul de discuţii istorice, de acum 20 de ani, însă este foarte important de cunoscut proiectul politic al candidatului Marian Munteanu, despre care a arătat că, indiferent că place sau nu unora, este ”unul din personajele importante ale istoriei post-comuniste”. 

„Eu l-am întâlnit o singură dată, acum 15 ani, l-am urmărit aşa cum l-au urmărit toţi contemporanii, din prezenţele mediatice. Pentru mine, figura sa este legată de un timp şi loc care sunt şi pentru mine esenţiale, vitale, şi anume Piaţa Universităţii, 1990, şi în acest sens încerc o emoţie pozitivă, văzându-l revenind în actuallitatea politică, însă esenţial pentru a-l vota şi a-l susţine într-un proiect politic este programul pe care domnia sa îl produce”, a spus Antonescu, citat de News.ro.

Antonescu a reamintit faptul că nu este prima oară când se întâmplă, nici la PNL şi nici la alte partide.  Fostul lider liberal a menţionat că singura comparaţie dintre candidatura lui Marian Munteanu şi candidatura lui Klaus Iohannis la prezidenţiale este că ambele anunţuri au creat o „isterie“.

Despre motivarea alegerii lui Munteanu, în urma cererii celor din stradă, Antonescu a spus: „Cred că treaba celor care propun un candidat la primărie este să vadă, să evalueze dacă acesta corespunde nevoilor comunitare ale unui oraş, nu străzii, dintr-un moment sau altul”. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite