Antonescu: "Decizia eliberării lui Năstase trebuia luată mai devreme"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu FOTO Adev[rul
Crin Antonescu FOTO Adev[rul

Preşedintele Senatului Crin Antonescu a comentat că decizia de eliberare a lui Adrian Năstase trebuia luată mai devreme. Referitor la o revenire a fostului premier în PSD, liderul liberal a afirmat că numai Năstase este în măsură să decidă.

"Consider că este o decizie normală. Probabil că această decizie trebuia luată mai repede şi fără atâtea contorsiuni. Mă bucur pentru Adrian Năstase şi pentru familia lui. Sper ca după această experienţă traumatizantă să aibă forţa să poată reveni ca persoană publică. Este o persoană cu foarte multă experienţă şi care mai are multe de spus în societatea românească", a comentat Antonescu.

Referitor la revenirea lui Năstase în PSD, liderul liberal a spus că nimeni nu poate decide în locul fostului premier, dar că nu vede niciun impediment în acest sens.

"Când am făcut USL, Adrian Năstase era în PSD să facă opoziţie importantă. Între timp, Adrian Năstase a avut proces, o condamnare şi a ispăşit această condamnare. Dacă doreşte să revină în activitatea politică nu este niciun impediment", a mai spus Antonescu, subliniind că, în ceea ce priveşte întoarcerea fostului premier în viaţa publică, vor avea un cuvând de spus atât colegii de partid, cât şi alegătorii. 

Completul care judecă cererea de eliberare condiţionată a fostului premier Adrian Năstase a hotărât eliberarea acestuia. Doi judecători, din cei trei ai completului, au fost de acord ca fostul premier să iasă din închisoare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite