Antonescu: Dacă PNL obţine sub 20% la europarlamentare, demisionez, nu înainte de a-i schimba şi pe alţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri, la „Adevărul Live“, că liberalii ţintesc, la alegerile europarlamentare, un scor de 25%. Întrebat cum ar acţiona în situaţia în care ar obţine mai puţin de 20%, el a răspuns că ar demisiona din funcţia de preşedinte al partidului, dar nu fără să îi „schimbe“ şi pe alţii.

„Îmi propun 25% la europarlamentare. Noi vorbim de o ţintă. Ştim că dacă luăm 23% e ca şi atinsă ţinta. Nu sunt mulţumit nici cu 20%, sub 20% ar fi foarte rău. Nici nu vreau să analizez aşa ceva. Sub 20% ar fi foarte rău, ar genera schimbări serioase“, a declarat Antonescu.

Întrebat dacă printre schimbările respective s-ar număra şi o demisie a sa din fruntea formaţiunii, liderul liberal a răspuns afirmativ.

„Aşa ar trebui să fie. Nu îmi voi da demisia înainte de a-i schimba şi pe alţii. Apoi, şi eu“, a arătat el.

Citeşte şi:

Crin Antonescu, la Adevărul Live: Dacă Iohannis are în mod clar mai mult ca mine, mergem pe el la prezidenţiale

Preşedintele PNL Crin Antonescu a fost invitat, miercuri, la Adevărul Live, unde a vorbit despre viitorul PNL în contextul celor două rânduri de alegeri din acest an, dar şi despre relaţia cu fostul său partener de alianţă, Victor Ponta.

PNL dansează în familie la europarlamentare

AVANTAJ  Patru dintre cei opt candidaţi liberali la alegerile europarlamentare sunt înrudiţi cu membri influenţi din partid.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite