Antonescu: Băsescu procedează ca Nero, dă foc României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele interimar Crin Antonescu a comparat, vineri seară, atitudinea preşedintelui suspendat Traian Băsescu cu cea a împăratului roman Nero, care a incendiat Roma.

"Traian Băsescu face nişte deservicii îngrozitoare acestei ţării. E 'după mine potopul' . Procedează, ca să spun aşa, neronian, el dă foc acum României. Ţipă. Cum poţi să pretinzi, numai Nicolae Ceauşescu a mai făcut aşa ceva că 'nu mai sunt eu, nu mai este statul'?. Cum poţi să pretinzi că dacă nu mai conduci tu România, România nu mai este o ţară europeană, că România iese din toate structurile în care a intrat de multă vreme?!", a declarat Antonescu la România TV.

Totodată, Antonescu a recunoscut că mereu a avut numai cuvinte de laudă la adresa preşedintelui suspendat şi a menţionat că "şi oamenii puternici mor" din punct de vedere politic.

"Este inteligent, este curajos, că e păcat de dânsul. E un om suficient de inteligent, foarte inteligent. (...) Şi oamenii puternici cad şi oamenii puternici mor, politic vorbind. Marii oameni politici ai istoriei, marii conducători, nu au sfârşit-o grozav. Au căzut la un moment dat. Dar ne-au rămas în minte drept conducătorii", a mai spus Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite