Antonel Tănase, apropiat al lui Ludovic Orban, a câştigat alegerile pentru funcţia de preşedinte al filialei PNL Sector 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antonel Tanase FOTO facebook Antonel Tanase
Antonel Tanase FOTO facebook Antonel Tanase

Fostul secretar general al Guvernului Orban Antonel Tănase a fost ales, miercuri seară, în funcţia de preşedinte al PNL Sector 3. Ludovic Orban a fost prezent la Conferinţa de alegeri şi a afirmat că Tănase i-a stat alături în ultimii 20 de ani.

Antonel Tănase a primit 324 de voturi, iar Claudia Benchescu 151. Violeta Vijulie, înscrisă şi ea iniţial în cursă, s-a retras în favoarea lui Benchescu.

Antonel Tănase este un apropiat al lui Ludovic Orban. Orban a afirmat că Tănase i-a stat alături în ultimii 20 de ani. Antonel Tănase a fost secretar general al Guvernului Orban şi a demisionat în 8 decembrie 2020, urând succes noului Executiv. 

„Îl felicit pe Antonel Tănase pentru victoria din această seară, prin care a fost reconfirmat la şefia Organizaţiei PNL Sector 3. Este un om de caracter, un om de mare încredere şi un lider care are capacitatea de a aduce victoria Organizaţiei”, a scris Ludovic Orban pe Facebook, după anunţarea rezultatelor.

Victoria lui Antonel Tănase în cursa pentru şefia organizaţiei PNL Sector 3, chiar dacă aşteptată, reprezintă un motiv de bucurie pentru tabără Orban din PNL, după ce candidaţii sprijiniţi de Florin Cîţu, contracandidatul lui Orban la congresul din septemrbie, au câştigat mai multe organizaţii de sector în ultimele zile. Fostul ministru al Educaţiei Monica Anisie a câştigat, luni seară, alegerile pentru funcţia de preşedinte al PNL Sector 2, iar marţi seară, Pavel Popescu, un alt candidat sprijini de Cîţu, a fost realies în fruntea filiaei PNL Sector 4.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite