Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei: Crin Antonescu ne explică ce a discutat cu cineva într-o întâlnire care nu a avut loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu a declarat, referitor la pactul propus de preşedintele PNL, că Traian Băsescu nu a minţit niciodată cetăţenii.

„Referitor la pactul de minciuni pe care l-a propus domnul Crin Antonescu în această seară, precizăm că domnul preşedinte Traian Băsescu nu a minţit nicodată cetăţenii, ci şi-a susţinut punctele de vedere. Apreciem, însă, că în această seară, domnul Crin Antonescu şi-a luat angajamentul şi în numele domnului prim-ministru Victor Viorel Ponta, de a nu-i mai minţi pe români“, a declarat Bogdan Oprea, pentru Agerpres.

El a mai spus că „jignirile aduse preşedintelui Traian Băsescu de liderii USL nu ţin loc de argumente“.

„Domnul Crin Antonescu ne explică ce a discutat cu cineva într-o întâlnire care nu a avut loc. În acest context, este de aşteptat ca în curând, şi domnul prim-ministru Victor Viorel Ponta să facă declaraţii despre o întâlnire la care nici domnia sa nu a participat“, a precizat Bogdan Oprea, într-o declaraţie de presă.

Declaraţiile făcute de purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale intervin în contextul în care, anterior, liderul PNL Crin Antonescu l-a acuzat pe preşedintele Traian Băsescu de minciună. Antonescu a vorbit despre mesajul transmis de emisarul SUA, Victoria Nuland, şi a opinat că preşedintele "a speriat cetăţenii" atunci când a vorbit despre avertismentele partenerilor de peste Ocean, cu privire la respectarea legii.

Materiale pe aceeaşi temă:

Antonescu: Băsescu s-a erijat într-un supraemisar al SUA; nu suntem la un pas de prăpastie. Legea amnistiei nu va fi votată

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a comentat declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu referitoare la vizita pe care emisarul american Victoria Nuland a efectuat-o în România şi l-a criticat pe liderul de la Cotroceni pentru că ar fi "speriat" poporul.

Băsescu: Victoria Nuland nu a venit ca turist. România riscă să fie izolată pentru mult timp. Suntem cu un pas în prăpastie

Preşedintele Traian Băsescu a comentat marţi vizita Victoriei Nuland în România şi a subliniat că emisarul american s-a aflat în ţară pentru a transmite un mesaj din partea Guvernului SUA legat de necesitatea consolidării statului de drept.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite