Andronescu confirmă disputa cu o colegă de partid: „Comenta că, de când nu mai susţin partidul, am poze  mai photoshopate şi mai luminoase în presă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce „Adevărul“ a scris zilele trecute că senatorul PSD Elena Craioveanu, fidelă lui Claudiu Manda, a atacat-o pe Ecaterina Andronescu pe un grup intern al partidului, fostul ministru al Educaţiei a confirmat disputa. La Adevărul Live, Ecaterina Andronescu a dezvăluit şi alte atacuri derizorii lansare de Elena Craioveanu.

„Nu m-a făcut susţinătoarea lui Iohannis doamna Craioveanu, dar i-am răspuns pe grup. I-am zis că muncesc de peste 20 de ani în PSD şi că mi-am luat toate zoaiele pământului. Domnia sa comenta că de când nu susţin partidul am poze în presă mai fotoshopate şi mai luminoase“, a spus Ecaterina Andronescu la Adevărul Live.

Surse din PSD au declarat pentru Adevărul că senatorul Elena Craioveanu, fidelă lui Claudiu Manda, la rândul său apropiat de Dragnea, a scris pe un grup intern al partidului că Ecaterina Andronescu este omul lui Iohannis, după ce fostul ministru i-a cerut demisia lui Dragnea. În replică, Niculae Bădălău, aflat la cuţite cu Dragnea, i-a luat apărarea Ecaterinei Andronescu. Cele mai multe filiale PSD refuză să o atace pe Andronescu.

Senatorul  Ecaterina Andronescu, membru marcant al PSD, a declarat, la Adevărul Live, că se aşteaptă să fie exclusă din partid după ce i-a cerut cerut demisia lui Liviu Dragnea. Ecaterina Andronescu susţine că Guvernul Dăncilă este cel mai slab Executiv din istoria PSD. Cât despre modificarea Codurilor penale în favoarea lui Liviu Dragnea, Andronescu spune că nu poate fi schimbată o lege pentru un singur om.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite