Andrei Georgescu şi Vasile Cepoi, “garantaţi” Ciuhodaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul UNPR, doctorul Tudor Ciuhodaru, a declarat că a venit la Guvern şi i-a prezentat premierului Emil Boc pe medicii Andrei Georgescu şi Vasile Cepoi ca făcând parte din echipa sa care va lucra la legislaţia privind serviciile de urgenţă, precizând că posturile acestora vor fi stabilite de primul-ministru.

Dacă medicul Andrei Georgescu, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a fost numit subsecretar de stat la Sănătate, în locul lui Raed Arafat, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Iaşi, Vasile Cepoi, ar urma să fie numit secretar de stat în acelaşi minister.

"Prezentările" făcute la Guvern de Ciuhodaru au venit după ce deputatul UNPR a fost ieri şi la Cotroceni, unde i s-ar fi cerut "un CV şi informaţii despre tot ce ştie să facă", după cum s-a lăudat imediat medicul din Iaşi, numit ulterior consilier onorific la Ministerul Sănătăţii pe probleme de urgenţă.

"Am vorbit de profesioniştii pe care-i aduc în echipa care va lucra la noua lege, am prezentat oamenii pe care-i vreau la Ministerul Sănătăţii în domeniul legislaţiei,să facem ca această lege să funcţioneze", a spus Ciuhodaru, după o discuţie cu premierul Emil Boc.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite