Andrei Caramitru, în război cu vârstnicii: Sute de mii de pensionari se înghesuie peste tot, fără mască, fără nimic. Imbecili!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna. FOTO Arhivă personală
Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna. FOTO Arhivă personală

Fostul consilier al lui Dan Barna, Andrei Caramitru, a lansat un atac dur la pensionarii care nu aleg să stea în izolare la domiciliu, ci în continuare ies pentru cumpărături.

„E absurd. Stam toţi in casa ca sa protejam pe cei in vârsta, pe cei vulnerabili dar şi pe noi. Şi sunt totuşi zeci, sute de mii de pensionari care se înghesuie peste tot, fără masca fără nimic, deşi ştiu foarte bine ce se întâmpla. Deşi nu au nici o treaba sa iasă afara - cauta ce? Sa mai cumpere o ceapa?. Deşi dacă iau virusul nu o sa aibă cum sa mai scape. Şi mai dau şi la alţii. Imbecili”, a scris pe Facebook Andrei Caramitru. 

Într-un alt mesaj, fostul consilier al lui Dan Barna consideră că oamenii din oraşele mici şi sate care se plimbă pe străzi sunt nişte „idioţi”. „În oraşele mici şi sate majoritatea nu respecta nimic, se plimba pe străzi ca idioţii. Bine, nu ma mira deloc. Majoritatea in oraşele mici şi sate Votează cu PSD. Asta e nivelul lor de prostie. Şi sunt şi in vârsta majoritatea - deci au un risc urias sa moară”, a mai scris Caramitru. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite