Andrei Caramitru, nou derapaj la adresa celor care refuză vacccinarea: Ca să-i convingi, le dai o punga cu ulei, un grătar cu mititei şi încă 50 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Caramitru. FOTO Arhivă personală / Facebook Andrei Caramitru
Andrei Caramitru. FOTO Arhivă personală / Facebook Andrei Caramitru

Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, are un nou mesaj în care îi jigneşte pe cei care nu merg să se vaccineze, sugerând că ar fi doar persoane sărace şi fără prea multă minte.

„Toţi revoluţionarii ăştia şi toţi anti vaxxerii. Ca sa se vaccineze le dai la centru aşa : punga cu ulei, un grătar cu mititei şi încă 50 de lei.  Uită de AUR, uita de oculta, uita de tot - se vor înghesui la vaccinare cum nu a mai văzut nimeni. Ajungem numero uno la vaccinare, ii depăşim până şi pe israelieni”, a scris pe pagina sa de Facebook Andrei Caramitru. 

În urmă cu câteva zile Andrei Caramitru a mai avut un mesaj similar. „Ce e interesant e ca nu e unul supărat ca am zis ca sunt prosti. Măcar unul nu a combătut asta. E ok pentru ei, nu se supăra deloc, ştiu şi ei. Unde s-au enervat rău de tot e ca am spus ca sunt săraci. Nu ma aşteptam. Aici e buba. Poţi fi prost, dar nu poţi fi făcut sărac când vii din subsolul societatii, se supăra rău de tot. Deşi nu e nici o răutate aici - din contra e o explicaţie a unei furii care are baze cât de cât logice. Economice. Şi sărăcia nu e doar vina lor e şi vina societatii şi guvernelor ca nu permit un venit ok chiar dacă nu eşti mare doxă in ceva”, a precizat fostul consilier al lui Dan Barna. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite