Andrei Caramitru, atac la PSD: Beizadelele se distrează, băi săracilor, iar copiii voştri mor înecaţi în rahat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Caramitru FOTO Arhivă
Andrei Caramitru FOTO Arhivă

Andrei Caramitru, consilierul preşedintelui USR, a lansat marţi un atac asupra PSD, amintind despre cazul copilului care a murit după ce a căzut într-o fosă septică. Acesta a subliniat că în timp ce „beizadelele” PSD se distrează, „copii voştri mor înecaţi în rahat”.

„România, Uniunea Europeană, 2019. 1460 de scoli au «fosă septică» in curte (de fapt o groapă cu un capac peste). 3 copii, din 2012 până acum, au murit căzând acolo.

Costul pentru WC-uri normale ar fi doar cel mult 15 milioane de EUR (10’000 pe şcoală). Exact cât a costat stadionul de fotbal al fiului lui Dragnea şi stadionul din Alexandria.

Pentru că scoala şi copiii voştri nu contează. Să moară înecaţi in rahat. Beizadelele să se distreze din banii ăştia, băi săracilor”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Luni, 15 aprilie, poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi despre faptul că un copil de trei ani, care se afla la grădiniţa din satul Buda, comuna Brăeşti, a căzut în fosa septică din curtea unităţii de învăţământ. La faţa locului au ajuns şi medici însă, după ce copilul a fost scos din groapa cu fecale, aceştia nu au mai putut să îl salveze. Decesul a fost constatat în jurul orei 13.00
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite