Andrei Baciu, fosta propunere pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, este prim - vicepreşedinte al Organizaţiei PNL Sector 1

Andrei Baciu, fosta propunere pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, este prim - vicepreşedinte al Organizaţiei PNL Sector 1

Andrei Baciu FOTO Arhivă

Andrei Baciu, fosta propunere pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, în momentul în care premierul Dacian Cioloş şi-a contrstruit, în luna noiembrie, echipa guvernamentală, este în prezent prim-vicepreşedinte al Organizaţiei PNL Sector 1, acesta fiind prezent, miercuri, la lansarea programului lui Cătălin Predoiu pentru Primăria Capitalei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liderul organizaţiei PNL Bucureşti, Mihai Voicu a declarat joi, pentru News.ro, că în momentul în care a ajuns preşedinte al filialei, l-a găsit pe Andrei Baciu membru în această organizaţie. 

Voicu a mai precizat că acesta a fost cooptat, ulterior, într-o funcţie vacantă de prim-vicepreşedinte al Organizaţiei, fiind o funcţie politică. 

Andrei Baciu a fost prezent, miercuri, la lansarea programului candidatului PNL la Primăria Capitalei ,Cătălin Predoiu. 

Fostul fotomodel Andrei Baciu, absolvent al Facultăţii de Medicină, a fost propus de premierul Dacian Cioloş la Ministerului Sănătăţii, în momentul în care actualul premier şi-a construit echipa guvernamentală.

După apariţia în spaţiul public a unor fotografii ale lui Andrei Baciu, în calitate de fotomodel şi după reacţiile dure venite din partea reprezentanţilor din sistemul de sănătate, Dacian Cioloş  l-a retras chiar înaintea votului de învestire şi l-a schimbat cu Patriciu Achimaş Cadariu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările