Andreea Paul: „Incompetenţa lui Ponta nu poate fi secretizată, bugetul trebuie făcut public“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL Andreea Paul a declarat, luni, că "incompetenţa" premierului Victor Ponta nu poate fi secretizată, precizând că democrat-liberalii solicită ca datele privind bugetul de stat pe 2013 să fie supuse dezbaterii publice.


„Domnule premier Victor Ponta, incompetenţa nu poate fi secretizată (...) În locul pocăinţei, a mărturisirii păcatelor şi a minciunilor, premierul Ponta continuă din păcate să facă declaraţii neadevărate şi să se comporte infantil“, a declarat Paul, criticând faptul că proiectul bugetului de stat nu este disponibil opiniei publice.
 
Deputatul PDL a susţinut că pentru a-şi acoperi „minciunile“ premierul Victor Ponta ar fi comis trei greşeli, între care secretizarea proiectului bugetului de stat, atacul la adresa datelor INS dar şi afirmaţiile legate de gradul de colectare a veniturilor la buget, precum şi "translatarea repetată a culpei proprii asupra instituţiei prezidenţiale".
 
„Dacă s-ar pune taxe pe incompetenţa de care daţi dovadă, românii ar avea şcoli, spitale şi drumuri performante, iar dumneavoastră aţi avea bani ca să vă susţineţi ministerele mamut pe care le-aţi creat. Domnule Ponta, sunteţi în dezacord total cu ceea ce aţi promis şi cu tot ceea ce aşteaptă românii în anul 2013“, i s-a adresat Adreea Paul premierului Victor Ponta.
 
Deputatul PDL a cerut Guvernului să desecretizeze datele legate de proiectul bugetului de stat pe anul 2013.
 
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că joi va prezenta "starea naţiunii", respectiv situaţia datoriilor acumulate, banii din bugetul pe 2013 şi proiectele care se vor putea duce la îndeplinire în următorii patru ani, în baza alocărilor bugetare multianuale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite