Anchetă a Poliţiei Rutiere după apariţia unor imagini cu Mircea Geoană care ar conduce o maşină băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoana  FOTO Facebook
Mircea Geoana  FOTO Facebook

Poliţia Rutieră a demarat verificări după ce EVZ.ro a publicat imagini în care secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, este surprins la volan după ce ar fi consumat băuturi alcoolice.

„Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public precum şi că urmare a solicitării dumneavoastră, facem precizarea că Brigada Rutieră a demarat verificări pentru stabilirea situaţia de fapt”, a declarat Claudiu Costea, reprezentant al Poliţiei Rutiere a Capitalei pentru „Adevărul”.

Imaginile apărute în spaţiul public îl prezintă pe Mircea Geoană urcând la volan după ce ar fi consumat băuturi alcoolice într-un restaurant, alături de soţie. 

 Mircea Geoană nu a putut fi contactat până la momentul publicării ştirii. 

Mircea Geoană a fost vehiculat drept candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din 2024. Întrebat dacă are vreo discuţie cu fostul lider social-democrat Mircea Geoană, ca să candideze la preşedinţie din partea PSD după ce-şi termină mandatul de secretar general adjunct al NATO, Marcel Ciolacu a răspuns: "Am avut mai multe discuţii. Ne cunoaştem de foarte mult timp. Am avut şi discuţii instituţionale”. El a negat însă că ar fi discutat acest subiect cu secretarul adjunct al NATO. 

Mircea Geoană, fost ministru de externe şi fost lider PSD, a candidat la alegerile prezidenţiale în 2009, împotriva lui Traian Băsescu, dar a pierdut scrutinul la mică diferenţă, adusă de voturile din diaspora.

Mandatul adjunctului secretarului general al NATO nu este unul fix, poate depinde şi de mandatul secretarului general. Mandatul actualului secretar general al NATO, Jens Stoltenberg, a fost prelungit până în 2022. Mircea Geoană a fost numit adjunctul său în 2019.

Imaginile publicate de EVZ.ro

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite