Ana Birchall, săgeţi către fostul partid: Sper ca şmecheriile Comisiei Iordache, care au făcut atât de mult rău, să dispară pentru totdeauna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru de Justiţie, Ana Birchall, a lăudat marţi votul dat în Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor pentru abrogarea recursului compensatoriu. Înainte să fie dată afară din PSD, Birchall a criticat adesea modificările la Justiţie instaurate de social-democraţi, afirmând acum că „sper ca şmecheriile introduse de Comisia Specială Iordache să dispară pentru totdeauna”.

„Mâine, legea va merge la votul final şi sper să fie adoptată astfel încât şmecheriile introduse de Comisia Specială Iordache, şi care au făcut atât de mult rau, să dispară, cel putin pentru viitor, odată pentru totdeauna!

Românii au dreptul şi trebuie să se simtă din nou protejaţi, iar această decizie, pe care am susţinut-o din primele discuţii pe care le-am avut pe această temă, este un pas important pentru recâştigarea încrederii fiecărui roman în justiţia din România!


Îi rog pe colegii din Parlamentul României să privească acest vot ca pe o readucere a justiţiei din România pe făgaşul normal şi să demonstreze că nu au participat la acele lovituri mişeleşti împotriva justiţiei”, a scris Ana Birchall pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite