Ana Birchall, după ce a preluat ca interimar Ministerul Justiţiei: Voi gestiona agenda instituţiei cu echilibru şi profesionalism

Ana Birchall, după ce a preluat ca interimar Ministerul Justiţiei: Voi gestiona agenda instituţiei cu echilibru şi profesionalism

Ana Birchall FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Vicepremierul Ana Birchall a preluat, joi, ca interimar, portofoliul de la Ministerul Justiţiei, dând asigurări că va gestiona agenda instituţiei „cu echilibru şi profesionalism pe perioada exercitării interimatului”. „Un obiectiv important al interimatului la Justiţie este asigurarea bunei funcţionări a activităţii curente a ministerulu”, a spus Birchall.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ana Birchall a preluat, joi, ca interimar, Ministerul Justiţiei, de la Tudorel Toader.

„Ministerul Justiţiei este un portofoliu extrem de important şi vă asigur că voi gestiona agenda instituţiei cu echilibru şi profesionalism pe perioada exercitării interimatului, alături de colegele şi de colegii mei din Ministerul Justiţiei. Un obiectiv important al interimatului la Justiţie este asigurarea bunei funcţionări a activităţii curente a ministerului. După cum ştiţi, Ministerul Justiţiei este pe circuitul de avizare a iniţiativelor celorlalte ministere sau instituţii, iar din acest punct de vedere un obiectiv principal este asigurarea unei bune coordonări astfel încât activitatea celorlalte ministere, agenda şedinţelor de guvern să nu fie afectate", a spus Birchall, într-o declaraţie de presă.

Ea a amintit că a asigurat interimatul la MJ şi în februarie 2017.

„În Ministerul justiţiei am lucrat atunci, chiar dacă pe o perioadă scurtă, cu foarte buni profesionişti şi vă asigur că ne vom face treaba pe această perioadă cu aceeaşi bună-credinţă şi acelaşi profesionalism", a mai spus Birchall.

Anterior, şi Tudorel Toader a făcut o declaraţie de presă, spunând că este convins că Ana Birchall va continua ceea ce s-a început la Ministerul Justiţiei.

„E cineva care e iubit de toată lumea? Nu cred", a afirmat Toader, spunând că, dacă este să îşi reproşeze ceva, este că "probabil, oricând şi oriunde, se pot face mai multe lucruri şi mai bine făcute".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: