Ana Birchall, după ce a fost acuzată că a mers la Cotroceni după şedinţa PSD: Fake news!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, dezminte informaţiile potrivit cărora ar fi mers la Palatul Cotroceni pentru a se întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, după şedinţa de vineri a Comitetului Executiv Naţional al PSD. Ana Birchall a fost schimbată din funcţia de ministru al Justiţiei. Va reveni pe postul de vicepremier pentru parteneriate strategice, un portofoliu mai degrabă onorific.

"Fake news - După şedinţa CEx am venit la Ministerul Justiţiei", susţine Birchall, într-o postare pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat vineri că, potrivit deciziei Comitetului Executiv Naţional al PSD, Ana Birchall va fi remaniată de la Ministerul Justiţiei, portofoliul urmând să fie preluat de preşedintele Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România (UNJR), Dana Gîrbovan.

Întrebată, după şedinţa CExN al PSD, dacă are informaţii conform cărora Birchall s-ar afla la Palatul Cotroceni, Dăncilă a negat, dar a adăugat că este "foarte grav, dacă este adevărat".

"Este membru al PSD şi problemele le rezolvăm în interiorul partidului. I-am explicat doamnei Ana Birchall că vreau să fac această nominalizare la Ministerul Justiţiei pentru că vreau pe cineva din rândul magistraţilor, care nu e înregimentat politic, tocmai pentru a avea certitudinea că există o bună conlucrare şi că vom putea obţine consens pe toate deciziile referitoare la justiţie", a susţinut Viorica Dăncilă

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite