Ambasadorul Luca Niculescu se dezice de un like: „O eroare regretabilă de manevrare a telefonului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasadorul României la Paris, Luca Niculescu, explică, într-un mesaj pe Facebook, cum a ajuns să dea „like“ unei postări care a stârnit unele controverse, fiind vorba despre situaţia politică de la Bucureşti.

„Am fost şocat de informaţia apărută în această dimineaţă referitor la o reacţie virtuală a mea la o postare în care se instiga la violenţă. Nu doar că nu-mi aminteam de postarea respectivă, dar resping cu tărie orice posibilitate ca eu să fi aprobat vreodată o astfel de abordare. Am verificat istoria activităţii mele pe Facebook şi, spre stupoarea mea, am regăsit ”like-ul” despre care se vorbeşte. Cu toată onestitatea, nu-mi amintesc postarea şi nu-mi explic prezenţa acestei reacţii în pagina mea. Singura explicaţie pe care o găsesc este că acest ”like” a apărut printr-o eroare regretabilă de manevrare a telefonului, pe care-l folosesc cel mai des când intru pe pagina de Facebook. Îmi pare rău pentru confuzia creată", arată, într-o postare pe Facebook, ambasadorul României în Franţa, Luca Niculescu.

Like-ul în cauză apăruse la o postare a Mădălinei Roşca, soţia jurnalistului german ridicat de jandarmi la protestul de miercuri, din Piaţa Victoriei. „Am fost la câţiva metri de Dragnea într-o mare de oameni. Sper să nu ajung să trăiesc ziua în care să regret că tot ce am făcut a fost să îl filmez", scrisese Mădălina Roşca. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite