Alina Gorghiu: Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru că Liviu Dragnea nu a apucat să-şi facă toate jocurile în interiorul PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu. FOTO Eduard Enea
Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu. FOTO Eduard Enea

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marţi seară, în cadrul unui interviu acordat postulului ANtena 3, că prim-ministrul Victor Ponta reuşeşte să-şi menţină funcţia de şef al Guvernului din simplul motiv că Liviu Dragnea, noul preşedinte interminar al PSD, nu a reuşit să pună la punct, pentru moment, planul de înlăturare al colegului său de partid din fruntea Executivului.

Alina Gorghiu l-a criticat marţi seară pe Victor Ponta, copreşedintele PNL subliniind faptul că actualul lider de la Palatul Victoria este într-o perioadă în care riscă să piardă toate funcţiile sale politici şi nu doar acestea. 

„E tot ce a mai rămas (n.r.-în discursul lui Ponta), limbajul colorat. A pierdut partidul, în curând pierde şi Guvernul, decenţa şi-a pierdut-o demult, iar onoare nu a avut niciodată”, a afirmat reprezentanta PNL.   

„În acest moment, Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru că Liviu Dragnea se întâmplă că nu şi-a făcut toate jocurile în interiorul PSD”, a declarat Alina Gorghiu.

„Nu are sens să ne facem că nu vedem care este ruptura dintre domnul preşedinte Dragnea şi domnul fost preşedinte", a spus copreşedintele PNL.

„Din punct de vedere raţional, PSD va trebui să renunţe la Victor Ponta", a adăugat şefa PNL, Gorghiu precizând că în PSD „scandalul mocneşte de foarte multă vreme". 

Citeşte şi:

Victor Ponta: Plec în concediu de odihnă cu familia. Mă întorc pe 9 august 

Prim-ministrul României, Victor Ponta, a declarat, marţi seară, într-o intervenţie telefonică unei emisiuni de la postul B1 TV, că începând de miercuri va pleca în concediu de odihnă în afara ţării, precizând că nu va merge în Turcia pentru un nou control sau operaţie.

Noul Cod Fiscal. De la argumentele şi contraargumentele economiştilor la bătăliile politice 

Retrimiterea spre analiză a noului Cod Fiscal, de către Preşedinţie pentru Parlament a încins dezbaterile nu doar pe marginea documentului în sine, ci şi pe tema politicilor fiscal-bugetare ale Guvernului. Mai întâi economiştii, apoi şi politicienii, s-au despărţit în tabere pro şi contra. Vă prezentăm un scurt istoric al acestor dezbateri referitoare la Noul Cod Fiscal.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite