Alina Gorghiu: „Revizuirea Constituţiei va avea o puternică amprentă liberală. În în 2024 PNL va fi singurul partid de dreapta”

Alina Gorghiu: „Revizuirea Constituţiei va avea o puternică amprentă liberală. În în 2024 PNL va fi singurul partid de dreapta”

FOTO: Facebook

Preşedinta PNL Argeş, Alina Gorghiu, a declarat marţi, la aniversarea a 147 de ani de la înfiinţarea partidului, că modernizarea Constituţiei este un pas necesar, iar revizuirea legii fundamentale, în momentul în care se va realiza, va avea o puternică amprentă liberală. Gorghiu a mai transmis că nu are niciun fel de îndoială că în 2024 PNL va fi singurul partid de dreapta.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sărbătorim anul acesta 147 de ani de la înfiinţarea PNL şi s-au împlinit exact 100 de ani de când în 1922 începea marea guvernare liberală, moment de referinţă al unei perioade de modernizare şi unificare, decada Brătienistă, şi ne dorim o nouă decadă liberală pentru România”, a spus preşedinta PNL Argeş.

Alina Gorghiu a vorbit şi despre modernizarea Constituţiei. „Modernizarea Constituţiei este un pas necesar şi acum, iar revizuirea, când se va face ea, vă asigur că va avea o puternică amprentă liberală”, a precizat Gorghiu.

„Sunt lucruri mari care nu pot fi făcute de pe o zi pe alta nici acum, se întind dincolo de alegerile din 2024 şi sunt asumate de PNL, pentru că noi nu am fugit niciodată de răspundere şi am luat decizii bune pentru ţară chiar dacă nu au fost întotdeauna cele mai bune pentru PNL”, a mai afirmat Gorghiu.

Liberala a precizat că PNL a încheiat alianţe politice necesare pentru a îndeplini marile obiective naţionale şi a asigurat stabilitatea politică. „Nu am niciun fel de îndoială, în 2024 PNL va fi singurul partid de dreapta”, a mai spus Gorghiu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările