Alina Gorghiu: Parlamentarii PSD care au votat pensiile speciale subminează încrederea în Parlament

Alina Gorghiu: Parlamentarii PSD care au votat pensiile speciale subminează încrederea în Parlament

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu. FOTO David Muntean

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu susţine că parlamentarii PSD care au votat pensiile speciale subminează încrederea în Parlament şi îi acuză că abuzează de funcţii şi influenţă. potrivit unui mesaj de pe pagina sa de Facebook

Ştiri pe aceeaşi temă

„Parlamentarii PSD au votat pensiile speciale! Într-o perioadă în care cetăţenii aşteaptă o schimbare din partea partidelor politice, PSD abuzează în continuare de funcţii şi influenţă şi îşi votează privilegii, subminând încrederea în Parlament şi în puterea legii", a scris marţi seara pe Facebook Alina Gorghiu.
 
Plenul Camerei Deputaţilor şi Senatului a adoptat, marţi, cererea de reexaminare a preşedintelui pe proiectul legii privind pensiile parlamentarilor. Proiectul, care este o modificare la Statutul deputaţilor şi senatorilor, prevede că parlamentarii care îndeplinesc condiţiile vârstei standard de pensionare au dreptul, la încetarea mandatului, la indemnizaţie pentru limită de vârstă, dacă nu sunt realeşi pentru un nou mandat.
 
Parlamentarii liberali nu au participat la votul pentru acest proiect de lege, alegândă să iasă din sala plenului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările