Alina Gorghiu: Gogoaşa umflată numită pensii speciale trebuie eliminată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Gorghiu spune că „gogoaşa umflată numită pensii speciale trebuie eliminată”. FOTO Eduard Enea
Alina Gorghiu spune că „gogoaşa umflată numită pensii speciale trebuie eliminată”. FOTO Eduard Enea

Senatorul Alina Gorghiu a anunţat, sâmbătă, că proiectele USR şi PNL privind anularea pensiilor speciale vor fi dezbătute marţi de Comisia de muncă a Camerei Deputaţilor.

„Vă convine să existe mai multe categorii de pensionari în România? Sunt convinsă că nu. Iată de ce această anomalie trebuie să înceteze”, a precizat Gorghiu, într-o postare publicată pe Facebook.

Senatoarea PNL susţine că eliminarea pensiilor speciale va avea ca efect „eliminarea dezechilibrelor majore la fondul de pensii şi stoparea stării de nemulţumire”.

„La contribuţii egale trebuie să existe pensii egale, cu excepţiile care există în celelalte ţări membre NATO şi UE”, a continuat Gorghiu.

Liderul liberal a menţionat că beneficiile vor fi enorme, printre acestea numărându-se „stoparea stării de dezaprobare si nemulţumire în rândul majorităţii populaţiei; eliminarea diferenţelor foarte mari între pensia media şi cele care se impun a rămâne pensii de serviciu; eliminarea dezechilibrelor majore la fondul de pensii; alinierea legislaţiei naţionale privind sistemul de pensii cu recomandările UE”.

Alina Gorghiu şi-a închiat mesajul spunând că „gogoaşa umflată numită pensii speciale trebuie eliminată!”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite