Alina Gorghiu: Colaborarea dintre Răzvan Sava şi Cristian Popescu-Piedone a încetat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu. FOYO David Muntean
Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu. FOYO David Muntean

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, luni, că a aflat din presă despre „alăturarea nefericită" dintre candidatul liberal la Primăria sectorului 4, Răzvan Sava, şi fostul edil Cristian Popescu-Piedone, precizând că această „colaborare a încetat".

„A fost o alăturare nefericită a celor doi. Răzvan Sava alături de Cristian Piedone — este o alăturare nefericită şi s-a oprit, nu trebuie să iau măsuri pe care să le spun public", a declarat Alina Gorghiu, la Parlament.

Copreşedintele PNL a explicat că, de la momentul la care a fost sesizat acest lucru, colaborarea dintre cei doi s-a sfârşit brusc. "Nu i-aţi mai văzut împreună şi nici nu o să îi mai vedeţi împreună", a arătat Gorghiu, adăugând că "nu a avut plăcerea de a afla despre această colaborare dinainte, ci a aflat din presă".

Candidatul PNL la funcţia de primar al Sectorului 4, Răzvan Sava, a anunţat, joi, printr-un mesaj pe Facebook, că fostul edil Cristian Popescu Piedone a decis să îl susţină pentru funcţia de primar al sectorului, el precizând că PNL susţine în continuare lista de consilieri liberali, iar Piedone, pe cea a partidului său, PPUSL.

Purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda, a transmis, joi, prin intermediul unui comunicat de presă, că „situaţia de la Sectorul 4 nu a avut o aprobare politică din partea conducerii PNL Bucureşti, ci a decurs din campania făcută de Răzvan Sava”, fiind vorba de o decizie personală.

Citeşte şi: 

PNL a ales soluţia imorală: s-a aliat cu Piedone

Razvan Sava, candidat al PNL pentru Sectorul 4, a bătut palma cu fostul edil de sector Cristian Popescu Piedone, căruia Tribunalul Bucureşti i-a respins candidatura. Conducerea liberală de la Capitală a încercat să se delimiteze de susţinerea lui Piedone, dar nu a condamnat gestul lui Sava care, prin această decizie, are mari şanse să câştige Sectorul 4.

Istoria PNL aruncată la coşul de gunoi. Ipochimenul Răzvan Sava, garantat de Piedone

În urmă cu 150 de ani, printr-o mişcare politică de excepţie, Ion C. Brătianu reuşea să-l aducă în ţară pe principele Carol de Hohenzollern-Sigmaringen, inaugurând nu numai cea mai lungă domnie a unui suveran român, dar şi procesul de modernizare şi transformare a României într-un stat modern, conectat la civilizaţia europeană.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite