Alianţa PRM + PRU nu va putea participa la alegerile europarlamentare. ICCJ a respins contestaţia formaţiunilor la decizia BEC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Diaconu FOTO Facebook
Bogdan Diaconu FOTO Facebook

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins, sâmbătă, contestaţia formulată de reprezentanţii Alianţei PRM + PRU la decizia BEC privind înscrierea în alegerile europarlamentare. Liderul PRU Bogdan Diaconu afirmă că formaţiunea va avea candidaţi proprii.

”Orice demers politic cu identitate naţională care nu corespunde intereselor globaliste, bine alimentate de Soros şi multinaţionale, are de înfruntat obstacole uriaşe. Nu Julienii, ci patrioţii sunt împiedicaţi să candideze la europarlamentare. În goana după corectitudine politică, UE şi fariseii săi încearcă să strivească suveranitatea naţiunilor. De aceea trebuie să fim în Parlamentul European, pentru a ne reprezenta cu demnitate Ţara şi Neamul! Astăzi, ÎCCJ a decis că Alianţa PRM + PRU nu poate fi înscrisă în cursa electorală europeană. Naţionalismul românesc nu poate fi oprit! Vom merge înainte şi PRU va avea liste de candidaţi la alegerile europarlamentare, din 26 mai 2019! Doamne-ajută!”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, liderul PRU Bogdan Diaconu.

ICCJ a respins, în şedinţa de sâmbătă, contestaţia pe care au formulat-o reprezentanţii alianţei - Victor Iovici, în calitate de preşedinte interimar al PRM, Bogdan Diaconu, în calitate de preşedinte al PRU şi Tudor Ionescu, în calitate de preşedinte al Partidului Noua Dreaptă – la decizia BEC privind înscrierea în cursa electorală pentru Parlamentul European. 

Înscrierea alianţei a fost respinsă, joi, de către Biroul Electoral Central. 

Cele trei partide au format recent o alianţă în vederea participării la alegerile din 2019 şi 2020. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite