Alianţa pentru guvernare PNL-USR, pusă în pericol de scandalul votului pentru Florin Iordache. Cele două partide dau vina unul pe altul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O posibilă guvernare între PNL şi USR este pusă în pericol de scandalul votului pentru şefia Consiliului Legislativ, cele două partide dând vina unul pe altul că l-ar fi votat pe Florin Iordache.

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a declarat, într-o intervenţie la Digi24, că urmează „o discuţie serioasă” în partid pentru a vedea dacă PNL mai face o alianţă cu USR după alegerile parlamentare.

„Va fi o discuţie serioasă în PNL despre o posibilă alianţă cu un partid politic care l-a susţinut pe cel care a dat OUG 13 să ajungă în fruntea Consiliului Legislativ”, a declarat acesta.

În replică, deputatul USR, Ionuţ Moşteanu a spus că liberalii „sunt nişte mincinoşi” care au intrat în campanie electorală.

„Le e frică de noi şi acum şi-au dat arama pe faţă. Hoţii strigă hoţii. Am fost 21 de colegi şi am votat Zegrean. PNL-iştilor le e frică de noi, vine o campanie, sunt speriaţi şi recurg la aceste trucuri USL-iste”, a declarat Moşteanu.

Disputa dintre PNL şi USR este alimentată de social democraţi, care spun că Florin Iordache are prieteni în ambele partide şi că nu ar fi obţinut atâtea voturi, fără susţinerea lor.

Marţi, Parlamentul l-a numit pe Florin Iordache preşedinte al Consiliului Legislativ cu 185 de voturi şi pe senatorul USR, George Dircă, preşedinte al secţiei pentru evidenţa legislaţiei cu 174 de voturi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite