Aleşii PNL nu vor participa la şedinţa Senatului. Gorghiu: Vor să pună pe ordinea de zi toate atrocităţile de proiecte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Gorghiu. FOTO Eduard Enea
Alina Gorghiu. FOTO Eduard Enea

Alina Gorghiu, vicepreşedinteă a Senatului, a anunţat că linia de partid în ceea ce priveşte lucrările de miercuri ale acestui for este neprezentarea la şedinţa de plen.

„După cum ştiţi senatorii PNL au refuzat să gireze, prin prezenţa în plenul Senatului, această majoritate toxică a PSD. Motiv pentru care azi am decis să nu participăm, să nu girăm acest plen fizic pe care PSD l-a convocat, având douar două motive de desfăşurare a acestei şedinţe. 1. PSD doreşte să schimbe componenţa BP al Senatului, astfel încât să aibă din nou majoritatea singuri, să poată pune pe ordinea de zi toate atrocităţile de proiecte. 2. Doresc psă respingă cererea de reexaminare a preşeidntelui României care prevede amânarea alegerilor parlamentare. PNL a susţinut constant că nu dorim amânarea alegerilor parlamentare”, a declarat Alina Gorghiu. 

Senatoarea PNL a cerut şi parlamentarilor din alte partide să nu participe la şedinţă. „Îi rugăm pe colegi să nu cadă în capcana PSD”, a completat Gorghiu. 

Până la urmă, Robert Cazanciuc, preşedintele de şedinţă, a anunţat că plenul nu va mai avea loc pentru că nu există cvorum de şedinţă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite