Alegeri prezidenţiale 2014 de pe internet - #Alegeri2014, locul unde afli totul despre noul preşedinte al României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegerile prezidenţiale 2014 au loc nu numai la urnele de vot, nu numai pe adevarul.ro, ci şi pe Twitter. Am creat un cont special pentru alegeri prezidenţiale 2014, numit @Alege2014, dar puteţi urmări discuţia generală pe hashtag-ul #Alegeri2014.

Dacă nu sunteţi mulţumiţi să fiţi informaţi dintr-o singură sursă şi nu vreţi să vă bazaţi doar pe părerile singulare ale unora, avem o alternativă pentru voi, care devine şi loc de discuţie. 

Pentru a afla totul despre alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014, detaliile din biografiile candidaţilor şi pentru a descoperi cu cine să votaţi, puteţi intra pe alegepresedintele.adevarul.ro. De asemenea, profilul nostru de Facebook e un loc de informare. 

Ca să urmăriţi cele mai noi actualizări despre candidaţi, puteţi citi totul pe @Alege2014, contul nostru special de Twitter unde actualizăm în timp real informaţiile din timpul campaniei electorale şi din ziua votului. 

De asemenea, pentru că nu vrem să vă limitaţi la o singură sursă de informare, urmăriţi hashtag-ul #Alegeri2014 pe Twitter. Dacă îl folosiţi, veţi fi parte a discuţiei, iar opiniile voastre pot ajunge pe adevarul.ro în cadrul articolelor despre părerea oamenilor de pe internet. #Alegeri2014 poate fi urmărit după ce vă faceţi un cont pe Twitter sau în acest articol, în cadrul widget-ului de mai jos. 

Discuţiile de pe #Alegeri2014 sunt disponibile tuturor, atât pe desktop, cât şi pe mobil. Dacă vreţi să postaţi ceva, apăsaţi doar pe Tweet #Alegeri2014 şi hashtagul va fi pus automat în mesajul vostru de 140 de caractere de pe Twitter.  

#alegeri2014 Tweets

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite