Alegeri prezidenţiale 2014. PSD s-a curăţat, Vanghelie - măturat; Iohannis a pedalat

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Vanghelie, autosuspendat din PSD
Marian Vanghelie, autosuspendat din PSD

Liderul PSD Victor Ponta a făcut curăţenie în partid, după ce mai vrednicul DNA i-a scuturat pe Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova. Copilul rebel al partidului, Marian Vanghelie, a căzut şi el victimă taifunului din Kiseleff.

Candidaţii la prezidenţiale au fost ocupaţi astăzi cu şmotrul de toamnă. Cel mai încercat a fost preşedintele PSD, Victor Ponta, care a descoperit un şobolan la partid. E drept, unul rozaliu pe care l-a şi suspendat din funcţia în care se  cocoţase. L-a "autosuspendat", ca să păstrăm formularea exactă şi cât se poate de dură a premierului.

Cu ocazia asta, Ponta şi-a pierdut şi un purtător de cuvânt, un fost ministru al Marilor Proiecte şi, mai nou, un fost vicepreşedinte PSD: pe Dan Şova. Şi pentru că trebuia să existe şi victime colaterale, pus pe coji de nucă a fost şi Marian Vanghelie, care a înjurat nişte paparazzi. Şi, printre picături, a rostit şi numele lui Ponta însuşi, cu o oarecare nervozitate, fapt care, în Codul Penal al PSD, echivalează cu traficul de influenţă practicat de Şova şi Hrebenciuc.

Dacă Ponta s-a ocupat de curăţenie la partid, Iohannis s-a menţinut în formă cu un pedalat energic. Chiar în timp ce premierul îşi certa social-democraţii, liderul ACL, pe bicicletă, a trecut prin faţa sediului, cu un zâmbet de calitate germană. A fost, de altfel, singura reacţie a prezidenţiabilului ACL la evenimentele care au zguduit PSD. 

Între timp, Udrea a mers într-un loc devenit simbolic pentru campania sa - o fabrică de confecţii. După ce s-a declarat, pe Facebook, "bună pentru investiţii în sporturile de iarnă", ea a publicat pe contul personal şi fotografii de la o fabrică de confecţii specializată chiar pe echipamente sportive. Să mai spună cineva că nu e totul gândit în campanie!

Cireaşa de pe tort? Macovei. Macovei a anunţat că îşi face partid. Paradoxal, chiar în ziua în care PSD a părut că, fără preşedintele său, se dezintegrează.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite