Alegeri prezidenţiale 2014 Petrache, numărul 2 în PNL: Iohannis va coabita 100% cu Victor Ponta. Udrea: Strategia lor este anihilarea PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul doi din PNL, secretarul general, Marian Petrache a afirmat, pentru Gândul, că o coabitare între premierul Victor Ponta şi Klaus Iohannis este posibilă 100%. Întrebat despre preluarea guvernării de către partidul format din PNL şi PDL după alegerile prezidenţiale, Petrache evită să dea un răspuns clar şi spune că este necesar mai întâi un program de guvernare.

„PNL va prelua guvernarea, când va fi pregătit de guvernare, atunci când va avea un program de guvernare şi un cabinet care să fie în stare să preia guvernarea“, a spus Marian Petrache, într-un interviu pentru Gândul.

Klaus Iohannis va coabita ”100%” cu Victor Ponta dacă prezidenţiabilul ACL va câştiga Preşedinţia României, mai spune Petrache.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a taxat imediat declaraţiile lui Petrache şi spune că, în aceast scenariu al coabitării, PDL rămâne pe dinafară. „Dacă mai exista vreo îndoială cu privire la tandemul pe care îl formează Iohannis şi Ponta, aceasta este spulberată de Marian Petrache, numărul 2 în PNL. Strategia lor este aceea de refacere a USL, cu PDL anihilat şi cu o opoziţie fragilă. Eu nu voi coabita niciodată cu Victor Ponta. Sunt singurul candidat care garantează schimbarea acestui Guvern incompetent, corupt şi imoral“, a scris Elena Udrea pe contul său de Facebook.

Potrivit statului noului PNL, în condiţiile în care candidatul la preşedinţie aparţine PNL, PDL-ului îi va reveni funcţia de prim-ministru, iar democrat-liberalii l-au nominalizat pe prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu.

Citeşte şi:

Alegeri prezidenţiale 2014 A venit rândul lui Zgonea să-l atace pe Iohannis: „Nu poate renunţa la luxul limuzinelor germane. Ponta foloseşte Dacia Duster“

n ziua în care premierul Victor Ponta a vizitat uzinele Dacia Mioveni, preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Valeriu Zgonea, îl acuză pe Klaus Iohannis, contracandidatul principal al lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale, că promovează industria auto nemţească, în timp ce candidatul PSD foloseşte un brand românesc, mai exact o Dacia Duster.

Alegeri prezidenţiale 2014. Gabriela Firea: Nu eşti un om complet fără să creşti un copil. Ştirbu: Fiul ei a luat 1,2 la Limba Româna

Purtătorul de cuvânt a campaniei prezidenţiale a PSD, Gabriela Firea, a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, căruia i-a reproşat că nu are copii.

Alegeri prezidenţiale 2014. Cine sunt purtătorii de vorbe ai candidaţilor

Dan Şova, Gabriela Firea, Alina Gorghiu şi Graţiela Gavrilescu sunt purtătorii de cuvânt ai candidaţilor pentru Cotroceni. Comunicatorii se vor duela în declaraţii pentru a-şi apăra prezidenţiabilii.

 


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite