Alegeri prezidenţiale 2014. Macovei: „Vreau să avem o Românie în care totul să se rezolve cu un zâmbet şi un click“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Macovei, în studioul Adevarul Live                              Foto: Eduard Enea
Monica Macovei, în studioul Adevarul Live                              Foto: Eduard Enea

Monica Macovei, candidat independent la Preşedinţie, a declarat, la Timişoara, în debutul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, că doreşte transformarea României, mai ales că toţi ceilalţi politicieni promit „schimbarea” ţării, deşi au stat ani întregi la putere.

„Schimbarea deja nu mai înseamnă nimic, sunt cuvinte goale. Ponta e la putere de peste 2 ani de zile şi acum promite schimbarea României. Băsescu e preşedinte de 10 ani şi încă vorbeşte de schimbare. Johannis vorbeşte de asemenea de schimbare, deşi PNL a fost la guvernare de mai multe ori. Tăriceanu şi Udrea vorbesc de schimbare, deşi au fost şi ei la putere. Vreau să transformăm România, aşa încât preşedintele să fie angajatul românilor”, a declarat Monica Macovei.

Monica Macovei pledează pentru transformarea României prin cele 10 porunci pentru politicieni, incluse în viziunea pentru ţară, şi prin cele 100 de măsuri şi proiecte pentru România, pe care le propune.

“În final vreau să avem o Românie în care totul să se rezolve cu un zâmbet şi un click. Noi să fim demni, să nu ne umilească nici politicienii, nici funcţionarii, niciun fel de birocraţie. Să mergem fericiţi pe stradă, pentru că ai noştri copii au şcoli bune, avem o sănătate decentă cel puţin, avem o slujbă şi suntem liberi. Să nu fim cenuşii, supăraţi, cu capul în jos, ci să mergem veseli şi relaxaţi pe stradă. Acesta este drumul nostru pe care trebuie să mergem”, a declarat Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidenţiale.

Monica Macovei crede că şansele ei de a câştiga sunt mari şi i-a chemat pe toţi cei care se regăsesc în programul ei pentru România să meargă la vot şi să o voteze în primul tur al alegerilor prezidenţiale.

“Şansa mea stă în puterea voastră, în votul vostru. Unii spun: dacă ajunge în turul 2, o votez. Turul întâi e întotdeauna un vot cu inima şi cu cine vrei. În turul 2 te poţi gândi cum să votezi util. Ştiţi cum trebuie să votăm? Aşa: crezi în candidat, ai încredere în el, crezi în programul lui politic, crezi că-ţi va aduce acea transformare pe care o vrei în ţara ta, votează cu el. Şi atunci eu întreb: credeţi în mine? Credeţi în programul meu? Aveţi încredere în mine? Atunci votaţi-mă din primul tur! Pentru că sunt singura care poate învinge pe oricine intră în turul 2”, a spus Monica Macovei.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite