Victor Ponta are o duminică relaxată la Mănăstirea Curtea de Argeş, unde sperăm că nu a zidit-o pe Daciana ca să ridice edificiul său prezidenţial. Capitalul elecotral vine şi de la credincioşi, iar prim-ministrul a făcut tururl bisericilor în această campanie electorală. Acum, ne arată o poză cu Părintele Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului. Din umbră priveşte Dragnea.


Şi, ca toţi oamenii cu bani din politică, Victor Ponta încercă să convingă că e om din popor şi el conduce Dacia Duster.

În rest, priviţi ochii doamnei de mai jos. Aia e privirea speranţei. Noroc că nu i s-au mai adus oameni pe care să-i vindece.

Călin Popescu Tăriceanu îşi continuă turul evenimentelor cu mâncare. Îl avertizăm şi acum, aşa cum o făceam la începutul jurnalului de campanie - prea multe evenimente din astea nu îngraşă procentul, ci burta. Astăzi, Tăriceanu a fost la Festivalul Peştelui în Herăstrău şi la Târgul de Produse Tradiţionale Româneşti organizat tot acolo. Cârnaţi, brânză, sarmale, mămăliguţă, totul trebuie înghiţit de un candidat pentru a face publicul fericit. Poate din sarmalele acelea vor ieşi şi voturi.


Klaus Iohannis nu-şi mai prezintă turneul, ci tot felul de citate autobiografice din cartea sa, scoasă chiar în timpul campaniei. Şi bineînţeles, steaguri europene şi americane.

Pe Monica Macovei subsemnatul anonim a întâlnit-o chiar ieri la un târg de produse bio din Bucureşti, unde am aflat că un tânăr de la casa de copii nu o va vota pentru că nu i-a dat bani şi că nu are suflet. În altă ordine de idei, am aflat că Monica Macovei vrea să fie preşedintele bio şi că a avut o perioadă când aproape nu a mâncat deloc, pentru că se temea de E-uri.

Echipa campanie a Monicăi Macovei, care va veni mâine la Adevărul Live, profită şi de un viral de pe Facebook şi publică imaginea aceasta photoshopată cu un afiş al lui Ponta.

Elena Udrea, după ce a explicat că îşi aranja sutienul în poza care a făcut înconjurul internetului, a trecut la un atac feminist pe toate planurile. Ea ne anunţă că s-a luptat să poată fi blondă, cu tocuri, arătând bine şi să facă şi performanţă profesională. Din care aflăm, dacă sloganul Bună pentru România nu ne convinsese, că Elena Udrea chiar crede despre ea că arată bine. De gustibus...

Şi pentru pasionaţii de imagini care stârnesc imaginaţia, iat-o pe Elena Udrea în spatele unui prosop pe post de cabină de probă la târgul de la Negreni, unde s-a întâlnit cu sătenii şi producătorii.