Alegeri prezidenţiale 2014. Băsescu, după ce a votat: E clar că niciunul dintre cei 14 candidaţi nu seamănă cu mine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a votat astăzi, în Capitală, la ora 11.00, candidatul favorit la alegerile prezidenţiale. El a declarat, la ieşirea de la urne, că este important ca românii să vină la vot şi a precizat că, în ceea ce îl priveşte, a optat pentru "România frumoasă".

„Este clar pentru mine că este momentul schimbării unui mod de a fi preşedinte. Problema e să fie un preşedinte care să continue consolidarea statului de drept şi care să facă România frumoasă. E clar că niciunul dintre cei 14 nu seamănă cu mine“, a spus Băsescu, râzând, imediat după vot.

Ulterior, pe un ton serios, preşedintele în funcţie a îndemnat toţi românii să iasă la vot şi să îşi exprime opţiunea.

„Este important ca astăzi românii să vină la vot, toţi dacă se poate, toţi cei 18 milioane de cetăţeni, pentru că, aşa cum spuneam, este un moment în care românii trebuie să decidă tipul de preşedinte pe care îl vor. Unora le-a plăcut modul în care mi-am exercitat eu mandatul, altora nu le-a plăcut. Au 14 opţiuni, e clar că niciunul nu seamănă cu mine. E important să nu stea acasă, să vină la vot“, a mai declarat Traian Băsescu, care a venit la vot însoţit de soţia sa, Maria.

Citeşte şi:

LIVE BLOG Alegeri prezidenţiale 2014. Udrea, Dragnea, Meleşcanu şi Funar au făcut declaraţii de la urne

Alegeri prezidenţiale 2014. Românii îşi aleg un nou preşedinte pe 2 noiembrie. Urmăriţi aici transmisiunea întregii zile în format live blog, pentru a fi la curent cu toate informaţiile, prezenţa la vot şi incidentele.

Alegeri prezidenţiale 2014. Gheorghe Funar a votat la ora 7:00, îmbrăcat în costum popular

Candidatul independent la Preşedinţie Gheorghe Funar a votat, duminică dimineaţă, la ora 7.00, el venind la secţia de votare îmbrăcat în costum popular.

Alegeri prezidenţiale 2014. Primele informaţii de la MAI

Ministerul Afacerilor Interne a prezentat, la ora 8.00, primele informaţii privind alegerile prezidenţiale 2014. Următoarea declaraţie de presă va avea loc la ora 11.00.

Alegeri prezidenţiale 2014. Tot ce trebuie să ştii despre ziua votului

Românii sunt aşteptaţi duminică, 2 noiembrie, să-şi aleagă viitorul preşedinte pentru următorii cinci ani. „Adevărul“ vă prezintă un scurt ghid informativ cu privire la ziua votului.

Alegeri prezidenţiale 2014. Ce zic românii pe reţelele sociale până la ora 9.00

Alegeri prezidenţiale 2014. Primul tur de scrutin a început astăzi de la ora 7.00, iar românii au început deja să scrie pe reţelele sociale despre alegeri, despre incidente. Deja au apărut primele probleme, ca la fiecare astfel de eveniment în România.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite