Alegeri parlamentare 2020. Băsescu a început negocierile pentru intrarea PMP în viitorul guvern: PMP va avea 7% fără redistribuire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegeri parlamentare 2020. Europarlamentarul Traian Băsescu i-a cerut lui Klaus Iohannis să aibă grijă la modul cum va „stimula” modul de formare al viitorului guvern, subliniind faptul că PMP ar urma să aibă 7%.

„PMP va avea 7% fără redistribuire. Văd că se poate şi fără Băsescu. Avem alegerile cu cea mai mare participare. va fi un Guvern cu o susţinere fragmentată, un Guvern care în raport cu obiectivele pe care România va trebui să le aibă o să aibă susţinere la limită în Parlament. Să-i dea de gândit lui Iohannis când va stimula majoritatea parlamentară. Să-i dea de gândit prezenţa la urne”, a afirmat Traian Băsescu. 

Fostul preşedinte a atras atenţia că fiecare partid va trebui să fie atent la fiecare vot din secţii. „Va fi o bătălie consistentă la voturi. Sper că domnul Iohannis să facă ce trebuie să facă, să trimită indiferent de rezultatul ultimul adunat, să trimită PSD în opoziţie. Sunt îngrijorat de fragilitatea Guvernului, dar asta e democaţie”, completează fostul şef de stat. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite