Alegeri Parlamentare 2016. Victor Ponta: „Mocirla” s-a mobilizat contra „Elitelor” lui Băsescu şi Soros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta a comentat vineri seara rezultatele alegerilor parlamentare, lăudând Partidul Social Democrat, din partea căruia a candidat pentru un nou mandat de deputat, şi spunând că „poporul s-a răzvrătit contra Sistemului”, iar „«Mocirla» s-a mobilizat contra «Elitelor» lui Băsescu şi Soros”.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ponta spune că PSD „rămâne singurul PARTID cu adevărat”, iar propaganda contra acestuia nu a funcţionat.

Ponta îl critică, de asemenea, şi pe premierul Dacian Cioloş, despre care spune că este „personajul rău al acestor alegeri”, care a ales să nu rămână „tehnocratul respectat de toată lumea”, ci s-a transformat într-un           „om politic mai mincinos şi pervers decât toţi ceilalţi”.

Într-o postare ulterioară, Ponta a ataşat un bilet de avion către Bruxelles cu data de 12 decembrie, având numele lui Dacian Cioloş scris pe el. „Dacian - "Mocirla" te salută!”, a comentat Ponta la postare. Ulterior, fostul premier a şters postarea de pe contul său.

image

Despre partidul Uniunea Salvaţi România, Ponta comentează că este doar un înlocuitori al Partidului Poporului - Dan Diaconescu, spunând că este „aceeaşi Mărie cu altă pălărie”.

Postarea lui Victor Ponta:

Primele impresii "la cald" : 1. Poporul s-a razvratit contra Sistemului / "Mocirla" s-a mobilizat contra "Elitelor" lui Basescu si Soros 2. PSD ramane singurul PARTID cu adevarat / experienta fuziunii PNL cu PDL un dezastru 3. Oamenii au ramasa surzi la propaganda sufocanta cu "veniti la vot sa nu castige PSD" - prezenta e mai mica dacat in 2012 4. Voturile in Diaspora maxim 100.000 ( daca scadem peste o treime din Moldova, care nu e Diaspora, ramanem cu maxim 70.000) / au fost trimise 2 milioane de buletine de vot si peste 400 de sectii - daca nu e "ordin" sau megamanipulare oamenii isi vad de necazurile si problemele lor 5. Ciolos ( si nu Gorghiu) este personajul rau al acestor alegeri - in loc sa ramana tehnocratul respectat de toata lumea s-a transformat din ambitie si oportunism intru-un om politic mai mincinos si pervers decat toti ceilalti / #goCioloslaBruxelles 6. Am inlocuit PPDD din 2012 cu USR din 2016 - demagogie si incompetenta similara / aceeasi Marie cu alta palarie 7. Demisia din Noiembrie 2015 a fost decizia dureroasa dar corecta! O batalie s-a castigat / maine incepe alta mai grea!

Citeşte şi 

Rezultate alegeri parlamentare. PSD şi-a „zdrobit“ adversarii politici. Social-democraţii, aproape de a obţine 50% din mandate

Pleşu, către PSD: „Vrem mai multă cuviinţă şi mai puţină şmecherie”

Nedumerire în presa internaţională: „După ce, cu un an în urmă, dărâmau Guvernul Ponta, românii se întorc la PSD“

Dragnea se autopropune premier după victoria PSD. Partidul îl susţine

Gabriela Firea: Liviu Dragnea este cel mai îndreptăţit să fie prim-ministru

ALDE Tăriceanu şi Constantin, în cărţi pentru Parlament 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite