Alegeri parlamentare 2012/ Ivan: MRU trimite SMS-uri arădenilor, chemându-i la vot. Poate fi o dezinformare, fiindcă nu e semnat „Unguent”

Alegeri parlamentare 2012/ Ivan: MRU trimite SMS-uri arădenilor, chemându-i la vot. Poate fi o dezinformare, fiindcă nu e semnat „Unguent”

Cătălin Ivan a sesizat fraude în 11 secţii de votare din Cluj FOTO Mediafax

Purtătorul de cuvânt al USL Cătălin Ivan a declarat duminică că mai mulţi arădeni au primit mesaje pe telefonul mobil semnate de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu prin care îi îndemna să meargă la vot. Europarlamentarul PSD a glumit spunând că ar putea fi o dezinformare, pentru că mesajul nu era semnat „Unguent”.

Ştiri pe aceeaşi temă


La Arad în jurul orei 9.30, mai mulţi arădeni au primit mesaje de la numărul de telefon  0753 934 773 cu textul <<Sunt Mihai Răzvan Ungureanu şi nu renunţ la luptă. Candidez pentru Arad şi pentru arădenii harnici şi cinstiţi. Vă aştept la vot>>. Nu este semnat <<Unguent>> prin urmare ar putea să fie o dezinformare”, a declarat liderul eurodeputaţilor PSD din Parlamentarul European.

Ivan a mai spus că în Cluj, câţiva preşedinţi din secţiile de votare au plecat cu ştampilele acasă, menţionând că PNL a sesizat autorităţile locale, dar BEJ nu a admis revocarea lor din funcţie. „La sesizarea USL, BEJ Cluj a încercat muşamalizarea cazului, chemând telefonic preşedinţii să înapoieze ştampilele. PNL a sesizat neregulile către secţiile de Poliţie şi a solicitat revocarea acestora, dar nu a fost acceptat de BEJ”, a mai spus social-democratul.

Potrivit lui Ivan, în judeţul Mureş, candidatul ARD Florin Urcan din colegiul 4  transmite telefonic cetăţenilor îndeamnul de a-l vota. „Numărul de pe care se sună este 0333717171. S-a făcut sesizare şi la BEJ", a declarat Ivan.

Eurodeputatul PSD l-a acuzat, duminică, pe preşedintele Traian Băsescu de „trădare naţională" susţinând că este cel mai „iresponsabil şef de stat de pe mapamond”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: