ALEGERI LOCALE 2020 - Nicuşor Dan: Este un moment al revanşei, revanşă pentru 10 august

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Nicuşor Dan FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul PNL, USR şi PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor, Dan, îi îndeamnă pe bucureşteni să iasă la vot „încă din momentul ăsta” pentru a evita eventuale aglomeraţii care s-ar putea forma în orele următoare. „Este un moment al revanşei” şi este „o alegere despre valorile în care credem” transmite Dan, în ziua scrutinului. Nu în ultimul rând Nicuşor Dan acuză că în ziua votului continuă „campania murdară” la adresa sa.

Într-o declaraţie transmisă, duminică pe pagina sa de Facebook, Nicuşor Dan cere bucureştenilor să meargă la urne şi că „cerceteze” cu atenţie buletinul de vot pentru primar. 

„Este un moment al revanşei, revanşă pentru 10 august, revanşă pentru caracatiţa corupţiei din primărie care a ţinut în subdezvoltare acest oraş, caracatiţă pe care o să o trimitem acolo unde îi este locul. E un moment al revanşei pentru această campanie murdară care continuă şi în momentele astea cu telefoane mincinoase, cu publicitate plătită deşi şi legea şi Biroul Electoral le-a interzis,  revanşă împotriva unui politician care  a refuzat tot mandatul ăsta să dea ochii cu bucureştenii şi a fugit de bucureşteni inclusiv în dimineaţa asta, când a minţit presa asupra orei la care se va duce la vot”, a declarat Nicuşor Dan, duminică.

Acesta a precizat că scrutinul pentru alegerile locale „este o alegere despre valorile în care credem, este o alegere despre onestitate, competenţă, cinste, dreptate, decenţă în politică”.

„Sunt foarte optimist că o să avem câştig de cauză”, a mai afirmat candidatul dreptei pentru Primăria Capitalei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite