Albă ca Zăpada strânge adeziuni. Fanii, ispitiţi cu şepci, tricouri şi muzică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madame Albă ca Zăpada
Madame Albă ca Zăpada

Suporterii "Albei ca Zăpada" sunt invitaţi la o primă întâlnire la care vor avea parte de "discursuri, puţină muzică, şepci, tricouri" şi alte surprize, după cum anunţă Mihail Neamţu, pe site-ul Noii Republici. Intrarea se va face doar pe bază de adeziune la "valorile" acestei mişcări politice.

O primă Adunare Generală va avea loc la începutul lunii noiembrie. Până atunci, fanii sunt aşteptaţi joi şi cu idei pentru un imn al mişcării, proiect iniţiat de Mihail Neamţu şi care a fost identificat drept "Albă ca Zăpada" de Sebastian Lăzăroiu.

De altfel, fostul ministru al Muncii i-a trimis duminică o scrisoare deschisă lui Mihail Neamţu, în care saluta lansarea proiectului, adăugând că nu se aştepta ca basmul său politic să prindă contur atât de repede. Neamţu nu precizează dacă Lăzăroiu va fi prezent la întâlnirea de joi.

În schimb, sunt aşteptaţi şi simpatizanţi din teritoriu, cu menţiunea că aceştia vor suporta costurile depalsării, întrucât organizatorii nu-şi permit să le plătească transportul şi cazarea. "Suporterii acestui proiect politic vor avea ocazia să se întâlnească, să-și vorbească, să se încurajeze, să plănuiască - toate, împreună", scrie Neamţu pe siteul Noii Republici.

"Pentru cei care nu reușesc să ajungă există o consolare: în primele săptămâni din noiembrie va exista o Adunare Generală care va reuni fiecare grup zonal plus Capitala", mai scrie Neamţu.

Intrarea este condiționată de semnarea adeziunii la "valorile platformei Noua Republică". Adeziunile completate și semnate vor putea fi predate chiar la întâlnire.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite