Aglomeraţie la votul pentru şefia PNL. În cabina de vot intră şi câte doi liberali. Orban acuză nereguli: „Să le fie ruşine. Asta nu e democraţie“ FOTO

Aglomeraţie
la votul pentru şefia PNL. În cabina de
vot intră şi câte doi liberali. Orban acuză nereguli: „Să le fie ruşine. Asta nu e democraţie“ FOTO

FOTO Radu Eremia

Liberalii au început să se înghesuie la cabinele de vot imediat după ce s-a dat startul alegerilor. Dincolo de nerespectarea măsurilor sanitare, aceştia nu respectă nici regulile statutare. Jurnaliştii au depistat şi câte două persoane care votau simultan în aceeaşi cabină, ceea ce e interzis. „Să le fie ruşine“, a spus Ludovic Orban

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 

Unul dintre delegaţi a fost prins în timp ce făcea poză la buletinul de vot. Întrebat de ce a făcut asta, a răspuns: „nu ştiam că o să fie aşa”.

***

Doi bărbaţi au fost suprinşi de jurnaliştii „Adevărul“ votând în aceeaşi cabină. Unul dintre ei susţine că cel de-al doilea a intrat peste el în timp ce vota.

O situaţie similară se remarcă în cazul altor doi liberali. Aceştia explică faptul că au intrat împreună în cabină pentru că sunt soţ şi soţie.

De la 14 organizatii sunt semnale, sunt oameni cărora li s-a cerut să arate votul. Sunt de la Constanţa, Vaslui, Teleorman. Să le fie ruşine, asta nu e democraţie“, a spus Ludovic Orban după ce a votat.

Şi Florin Cîţu şi-a exprimat votul. Chestionat de presă asupra nerespectării măsurilor sanitare, premierul a evitat să dea un răspuns concret, menţionând: „Organizatorii vor spune cum a fost organizat acest congres“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările