Adriean Videanu scoate bucureștenii afară: „Să manifestăm pașnic împotriva abuzurilor USL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriean Videanu este președintele interimar al PDL București
Adriean Videanu este președintele interimar al PDL București

Președintele interimar al Organizației București a PDL, Adriean Videanu, a lansat un apel către bucureșteni de a se alătura unui protest pașnic față de măsurile abuzive luate de USL în ultimele zile. Protestul va avea loc, joi, în fața Ateneului Român.

„În tentativa de a subordona toate instituțiile statului, din păcate USL pentru prima oară după anii ‘90 mută politica în stradă. Din păcate, astăzi nu mai putem vorbi despre instituții independente, pentru că nu mai au pârghii legale pentru a apăra statul de drept", a spus Videanu.

Președintele interimar al PDL București a menționat că protestul este o mișcare cu caracter civic, căreia pot să i se alăture inclusiv susținătorii USL care nu sunt de acord cu practicile social-liberalilor.

„Fac un apel la toți bucureștenii, ca mâine, la ora 18.00, în fața Ateneului Român, să manifestăm în mod pașnic împotriva acestui mod abuziv de a subordona statul de drept. Am înceredere că bucureștenii au sancționat întotdeauna derapajele democratice, fie că a fost vorba de revoluții sau de mineriade. Precizez că aceasta este o mișcare civică și am speranța că mâine vor fi inclusiv oameni care au votat USL, dar care condamnă astfel de practici", a mai spus Videanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite