Adriana Săftoiu, noul purtător de cuvânt al PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriana Săftoiu. FOTO Eduard Enea
Adriana Săftoiu. FOTO Eduard Enea

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, că Adriana Săftoiu, numită prim-vicepreşedinte coordonator al PNL Bucureşti, va prelua şi funcţia de purtător de cuvânt al partidului la nivel central, deţinută până în prezent de către deputatul Ionuţ Stroe.

Vasile Blaga a precizat că în şedinţa conducerii partidului, prin votul Biroului Politic, s-a decis ca funcţia de purtător de cuvânt al PNL să fie preluată de Adriana Săftoiu, iar Ionuţ Stroe, care a deţinut această funcţie până în prezent, va colabora cu aceasta. Blaga a mai anunţat că, din cele zece organizaţii rămase fără conducere unică, în BPN au fost numite nouă preşedinţi unici de filială şi mai rămâne o singură organizaţie, cea de Mureş, unde se aşteaptă ca cei doi copreşedinţi să fie în ţară, pentru a se lua decizia finală, potrivit News.ro 

Filiala Bihor va fi condusă de Ilie Bolojan, cea de Bistriţa, de Robert Sigartău. La Botoşani, conducerea unică a PNL este preluată de Cătălin Flutur, iar la Braşov, de Adrian Veştea. La Iaşi, lider de filială va fi Marius Bodea, iar la Maramureş, Mircea Dolha. Filiala Satu Mare va fi condusă de Ionuţ Rus, iar cea de Timiş, de Nicolae Robu.

Blaga a mai spus că filiala Bucureşti va fi condusă de către europarlamentarul Cristian Buşoi,.Copreşedintele PNL a mai anunţat că în ultima săptămână din luna august, la nivel filialelor de sectoare, se vor organiza conferinţe pentru alegeri, unde vor participa toţi membrii de partid care îndeplinesc condiţiile statutare. 

Întrebat ce atribuţii va avea Adriana Săftoiu, în calitate de prim-vicepreşedinte coordonator al PNL Bucureşti, Vasile Blaga a menţionat că prima grijă a întregii echipe de la Capitală va fi „reorganizarea”. „De aici, întâlniri în sectoare, grafice de organizare a alegerilor în sectoare şi la sfârşitul lunii august, să ajugem la conduceri alese”, a conchis Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite