Adriana Săftoiu, critici dure la adresa PNL: „Îmi este ruşine. E cel mai mare haos parlamentar pe care l-am văzut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a scris, joi seară, pe Facebook, că-i este ruşine de ultimele decizii ale liberalilor, care votează împotriva propriilor convingeri doar pentru un loc pe listă. ”E cel mai mare haos parlamentar pe care l-am văzut şi asta pentru că nu mai gândim, ci ne supunem”, a scris Săftoiu.

„Îmi este ruşine. Ne anulăm decizii (în campanie, am declarat că uşile sunt ferecate pentru membri PSD, dar, după campanie, au devenit membri PNL), votăm împotriva propriilor convingeri (vezi alocaţia pentru copii), ne pregătim să sesizam la CCR legile noastre (reducerea TVA de la 19% la 16%, la produse alimentare de la 8 la 5) spunând «Hei, noi, PNL, în opoziţie am făcut legi neconstituţionale», acceptăm ca miniştri respinşi de comisiile parlamentare (într-o ţară în care se spune că Parlamentul reprezintă voinţa poporului şi nu Guvernul) să rămână miniştri, creând un precedent periculos, acceptăm asumarea pe buget, un precedent şi mai periculos, votăm incriminarea «drogurilor» într-un mod total aberant...e cel mai mare haos parlamentar pe care l-am văzut si asta pentru că nu mai gândim, ci ne supunem”, a scris, joi seară, pe Facebook, Adriana Săftoiu.

Aceasta afirmă că-şi doreşte încetarea acestui mod de a face politică.

”Îmi doresc din toată inima să fie sfârşitul unui asemenea mod de a face politică. Să te supui doar ca sa îţi mai asiguri un loc pe liste?! Vai de aşa viitor”, a mai scris Săftoiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite