Adrian Veştea, preşedinte CJ Braşov: Suntem într-un impas în ceea ce priveşte guvernarea. Singurul în măsură să refacă coaliţia e Ludovic Orban

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov a 
dezvăluit că Ludovic Orban lipseşte de la aniversarea fiului său pentru a
 participa la congres.
Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov a dezvăluit că Ludovic Orban lipseşte de la aniversarea fiului său pentru a participa la congres.

Adrian Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, susţine că Ludovic Orban poate reface coaliţia, menţionând că “guvernarea este în impas”.

Adrian Veştea transmite că îl susţine pe Ludovic Orban pentru că este în disponibil pentru liberalii din teritoriu, acuzând tabăra adversă de lipsă de transparenţă.

"Nu aceleaşi lucruri ni se întâmplă cu o parte din colegii noştri, chiar dacă o parte dintre noi ocupăm diverse funcţii, cred că ar trebui să fim consultaţi şi pe PNRR, şi pe alcătuirea bugetului, şi pe o serie de obiective pe care Guvernul le face pentru că reprezentăm şi alţi colegi care sunt în instituţii, cred că ar trebui să avem mai multă transparenţă, să existe mai multă deschidere", a spus Veştea la Congresul PNL.

Veştea a criticat guvernarea sub conducerea lui Florin Cîţu.

"Suntem într-un impas în ceea ce priveşte guvernarea, am toată convingerea că singurul în măsură să refacă coaliţia de guvernare e Ludovic Orban. Ne-a demonstrat tuturor că este un om al dialogului, o persoană în măsură să găsească soluţii pentru a ne aşeza la masă şi pentru a ieşi din această situaţie critică. Ştim cu toţii că PNL a fuzionat cu PD-L. Primul preşedinte ales legitim a fost Orban în 2017. Fiecare dintre voi aţi avut măsura şi aţi simţit modul în care Orban a reuşit să unească acest partid, să strângă alături de conducerea centrală pe fiecare dintre cei care au avut această nevoie", a mai spus liberalul.

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov a dezvăluit că Ludovic Orban lipseşte de la aniversarea fiului său pentru a participa la congres.

"Vreau să vă mai dezvălui un lucru, pe care puţini îl ştim. Orban a acceptat să fie astăzi acest Congres deşi pentru el şi pentru familia e un moment important. E ziua de 25 septembrie, ziua băiatului lui, Tudor Andrei, vreau să îi urez la mulţi ani. Ludovic a pus pe primul plan partidul, iar eu cred astăzi că Orban e cel mai potrivit pentru a duce mai departe destinele PNL", a transmis Veştea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite