Adrian Papahagi (PMP): Am decis să mă retrag din viaţa politică

Adrian Papahagi (PMP): Am decis să mă retrag din viaţa politică

Adrian Papahagi

Liderul PMP Adrian Papahagi a anunţat, luni, că se retrage din viaţa politică şi că în perioada următoare îşi va dedica energia familiei şi universităţii şi va refuza apariţiile publice. El a menţionat că va acorda sprijin şi încredere PMP şi preşedintelui Traian Băsescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Adrian Papahagi a precizat, într-o postare pe o reţea de socializare, că rămâne membru în Fundaţia Mişcarea Populară Cluj. „Nu mă dezic nicio clipă de proiectul iniţial. (..) Eugen Toman este cel mai tânăr, în frunte, PMP va avea cea mai bună listă la alegerile europene. Rămân angajat alături de ei, ca intelectual“, a precizat Papahagi.


„Din raţiuni personale, care nu mă implică decât pe mine, am decis să mă retrag din viaţa politică. Voi continua să lupt, ca intelectual, pentru valorile în care cred şi pentru asanarea spaţiului public românesc. Voi acorda mereu sprijin şi încredere Partidului Mişcarea Populară, al cărui fondator sunt, şi Preşedintelui Traian Băsescu. Voi fi alături de ei ca orator şi susţinător, atunci când mi-o vor cere, aşa cum s-a întâmplat din vara lui 2012 încoace. În perioada următoare îmi voi dedica toata pasiunea şi energia familiei şi universităţii, şi voi refuza orice apariţie publică“, se arată într-un mesaj al lui Papahagi.

 
Anunţul a fost făcut înainte de şedinţa Colegiului Naţional al Partidului Mişcarea Populară, de la Palatul Parlamentului.
 
În urmă cu două zile, Adrian Papahagi a ameninţat că demisionează în cazul în care deputatul Marin Anton, care a plecat din PNL, se înscrie în formaţiunea nou înfiinţată.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările