Adrian Papahagi: Băsescu a vorbit ca un şef de stat european, în timp ce imberbul Ponta face glumiţe tâmpe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Papahagi
Adrian Papahagi

Preşedintele Fundaţiei Creştin-Democrate, Adrian Papahagi, îi atacă pe "imberbul" Victor Ponta şi pe preşedintele Senatului, Crin Antonescu, despre care spune că "a dat bir cu fugiţii" după ce a strica imaginea României în Europa.

"De Crin Antonescu a mai auzit cineva? A condus un puci, a stat la Cotroceni cât să-și comande cărți de vizită și să strice imaginea României în Europa, iar apoi a dat bir cu fugiții", scrie Papahagi pe contul său de Facebook.

Nici prim-ministrul nu scapă de atacurile creştin-democratului. "Imberbul premier Ponta făcea glumițe tâmpe, comparând România cu... Libia. Asta, după ce s-a întors cu coada între picioare din Africa de Sud, iar socialiștii europeni nu mai vor să audă de colegii de la București".

În acelaşi timp, Papahagi laudă comportamentul lui Traian Băsescu care în prima sa declaraţie de când s-a întors la Cotroceni "a vorbit ambasadorilor ca un șef de stat european, cu viziune internațională". Mai mult, preşedintele "a apărat imaginea României, a instituțiilor statului, a reconfirmat destinul nostru occidental", scrie preşedintele FCD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite