Adrian Năstase: „Să discuţi în USL despre prezidenţiabil este ca şi cum ai vinde pielea ursului din pădure“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Adrian Năstase crede că discuţia purtată în interiorul Uniunii Social Liberale referitoare la candidatul propus pentru alegerile prezidenţiale din 2014 este una prematură.

„Se vinde cumva pielea ursului din pădure“, a declarat Năstase, prezent la o dezbatere organizată de Fundaţia Europeană Titulescu.

„Eu cred că este foarte mult timp până la alegerile prezidenţiale. Există o anumită înţelegere privind candidatul unic. Eu cred că rezultatul alegerilor va depinde foarte mult de ceea ce se face până la alegeri din punctul de vedere al guvernării. Şi cred că mai multă atenţie pe această zonă va ajuta şi la un succes al unui candidat, indiferent care va fi el. Deocamdată, înţelegerea este foarte clară pentru Crin Antonescu din partea USL“, a explicat fostul premier.

În altă ordine de idei, Năstase a admis că „se vedea“, în urmă cu 10 ani, preşedinte al României.

„Cred că mulţi dintre cei care au trăit experienţa acestor ultimi 10 ani se întreabă dacă nu ar fi fost o formulă mai bună“, a mai spus Adrian Năstase.

În ce priveşte candidatura preşedintelui PNL Crin Antonescu, Adrian Năstase i-a recomandat acestuia să şi extindă grupul de susţinători „dincolo de partide“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite