Adrian Năstase, avertisment pentru social-democraţi: Fără o bună pregătire, congresul PSD riscă să spargă în bucăţi partidul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul premier Adrian Năstase. FOTO Eduard Enea
Fostul premier Adrian Năstase. FOTO Eduard Enea

Fostul premier şi preşedinte al PSD, Adrian Năstase, a scris, pe blogul personal, că congresul PSD, din 29 iunie, fără o bună pregătire, riscă să spargă în bucăţi partidul şi să ducă la o criză guvernamentală.

„România începe să aiba un mediu regional complicat – relaţia cu Ungaria este tensionată, Ucraina se teme pentru frontierele sale, Republica Moldova este în pragul exploziei, Marea Neagră nu mai este «cel mai bun prieten al României»…În aceste condiţii, fără o bună pregatire, Congresul PSD, din 29 iunie, riscă să spargă în bucăţi partidul şi să ducă la o criză guvernamentală", a scris Adrian Năstase, pe blogul personal.

Preşedintele interimar PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat, vineri, că Congresul pe care PSD îl va organiza pe 29 iunie trebuie să fie unul premergător desemnării candidatului la prezidenţiale.

Mai mulţi lideri social-democraţi, printre care Gabriela Firea şi Paul Stănescu, au susţinut că un congres ar trebui să fe organizat în toamnă, nu acum. De altfel, Stănescu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte executiv interimar.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite