Adrian Năstase: Cred că PSD nu face foarte bine. În Evul Mediu, în astfel de situaţii, se puneau lipitori. Ar fi nevoie de soluţii rapide şi înţelepte

Adrian Năstase: Cred că PSD nu face foarte bine. În Evul Mediu, în astfel de situaţii, se puneau lipitori. Ar fi nevoie de soluţii rapide şi înţelepte

Fostul premier şi lider PSD, Adrian Năstase. Foto: Inquam.

Fostul premier şi lider PSD Adrian Năstase a criticat, printr-o postare pe blogul său, situaţia din PSD, spunând că partidul „nu face foarte bine”. Totodată, acesta a ironizat modul în care se gestionează conflictele, remarcând că în Evul Mediu, „se puneau lipitori” şi sugerând că „ar fi nevoie de soluţii rapide şi înţelepte". Năstase a anunţat, însă, că nu mai va mai da sfaturi actualei conduceri pentru că nu i se cer.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cred că PSD nu face foarte bine. În evul mediu, în astfel de situaţii, se puneau lipitori. Nu cred că ar produce efecte. Sunt suficiente. În alte situaţii, celor bolnavi li se lua sânge. Grea decizie... Evident că ar fi nevoie  de soluţii rapide şi înţelepte. În ceea ce mă priveşte, nu mai dau sfaturi de când l-am citit pe La Rochefoucauld - dacă cineva îţi cere un sfat este fie ca să nu-l urmeze fie ca să aibă pe cine să dea vina! Valabil şi când nu ţi se cere... Aşa încât adun mere pentru la iarnă deşi mă gândesc că şi eu călătoresc cu acest avion", scrie fostul lider PSD.

Acesta a început postarea de pe blogul său spunând: „Boboci cam puţini şi oarecum bezmetici. Toamna, de fapt, se adună nu doar copiii la şcoală ci şi crizele  în viaţa politică românească. Principiul lui Peţer se verifică din nou: dificultăţile nu vin niciodată singure. În plus, este ceea ce vânătorii ştiu- când un animal este rănit atât vânătorii cât şi gonacii îi iau urmă".

 
În ultimele zile au circulat informaţii privind existenţa unei situaţii tensionate în PSD şi a unui grup care solicită  retragerea lui Liviiu Dragnea de la conducerea partidului şi convocarea CEx şi chiar a unui congres, însă lideri precum Paul Stănescu şi Adrin Ţuţuianu au lansat mesaje spunând că social-democraţii trebuie să rămână uniţi, să îşi păstreze majoritatea parlamentară şi guvernarea..
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: