Adrian Năstase, atac la un jurnalist B1 TV: „Băi, jigodie! Gunoiule, trăieşti într-o hazna“

Adrian Năstase, atac la un jurnalist B1 TV: „Băi, jigodie! Gunoiule, trăieşti într-o hazna“

Jurnalistul Radu Banciu şi fostul premier Adrian Năstase. FOTO Adevărul/Mediafax

Fostul premier Adrian Năstase a lanstat un atac virulent la adresa unui jurnalist B1 TV, fără a-i pomeni, însă, numele. Într-un text pe blogul său, pe care îl defineşte încă de la început ca un pamflet, Năstase jigneşte jurnalistul pentru că acesta l-a acuzat timp de patru ani de furt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Redăm mai jos textul lui Adrian Năstase, apătut pe blogul său:

Acesta e un pamflet. Bă, jigodie, de patru ani, mă insulţi şi îmi jigneşti familia – sotia, copiii – pentru că ai frustrări cu Ceauşescu. Probabil că ai pitici pe creier. Incearcă, bă, si cu medicamente. Ce ai făcut tu, bă, in viată ca să mă judeci pe mine si pe alţii. Ai numărat biciclete la un ziar? Si acum te ţine Oancea pe post de maimuţă la televizor în fiecare seară? Strângi, ziua, mizeria din tabloide şi o verşi apoi, pe sticlă, bă gunoiule? Asta numeşti tu jurnalism? Bă, intre tine si Tapălagă, îl aleg intotdeauna pe Tapălagă. El, cel putin, o iubeşte sincer pe Macovei. Tu, gunoiule, îi urăşti pe toţi.

Imi spui tu mie că am vrut, ca premier, să inchid B1Tv? Bă, idiotule, când a fost infiintat B1Tv? In 2001. Cine era premier atunci, bă, gunoiule?  Intreabă-l, bă, pe Păunescu si o să-ti explice. Că, pe urmă, ati trecut la mâncat frunză in Grădina Carpatilor, asta e o altă chestie. Asa se intâmplă cu viermii de mătase…

De patru ani, mă jignesti in fiecare seară, bă, jigodie. Mă acuzi că am furat. Ce-am furat, bă? I-am furat bideul lu’ maică-ta? I-am furat afisele electorale lu’ taică-tu? Să fie sănătosi, că nu am nimic cu ei desi puteau să nu te scoată din incubator. Sigur, nu aveau de unde să stie unde o să ajungi. Bă, gunoiule, am creat peste 20 de muzee, am donat sute de hărti vechi statului si am creat cel mai mare muzeu de genul asta din Europa. Ai fost să-l vezi, bă, jigodie? Nu trebuie să-ti cumperi bilet pentru Burkina Faso ca să ajungi acolo. Chiar nu stii nimic din ce-am făcut pentru tara asta, bă, gunoiule? Dacă poti să mergi să faci turism in toată lumea, asta mi se datorează si mie, redus mintal ce esti. Sigur că am si gresit. Am avut lângă mine tot felul de lichele, ca tine, care nu si-au văzut decât interesul lor.

Am tăcut timp de patru ani si am asteptat să-ti vină mintea la cap (de p…). Tu insă ai ajuns să spui că vrei să joci pe mormântul meu, să iei in batjocură gestul meu de revoltă de acum trei ani, să faci diverse insinuări sexuale? Cu ce drept, bă, gunoiule? Pentru că CNA -ul este plecat cu pluta prin lume si membrii săi nu mai au timp să se uite la televizor? De asta a ajuns tara asta in situatia in care este. Din vina unor nemernici ca tine. Care se hrănesc, precum hienele, din stârvuri.

De fapt, mi-e milă de tine. Trăiesti intr-o hazna si te te hrănesti de acolo. Ai fi vrut să beau o cafea cu tine. Cum as putea să fac lucrul asta, bă, gunoiule, când tu nu m-ai atacat doar pe mine ci i-ai jignit si pe copiii mei  sau pe sotia mea. Chiar nu ai inteles de ce a fost condamnat medicul Brădisteanu, bă, nemernicule?

In lumea in care trăim, pentru Păunescu sau Oancea contează banii. Pentru tine contează să ai rating mai mare decât Prisăcariu. Rămâne cum am vorbit: esti un gunoi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: