Admnistraţia Prezidenţială redeschide cantina Palatului Cotroceni. Cât costă achiziţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia prezidenţială intenţionează să redeschidă fosta cantină de la Palatul Cotroceni şi a achiziţionat, printr-un contract cu atribuire directă, de la o firmă din Ploieşti, echipamente profesionale de bucătărie în valoare de aproximativ 29.000 de euro.

Administraţia prezidenţială a achiziţionat printr-un contract cu atribuire directă, de la o firmă din Ploieşti, echipamente profesionale de bucătărie. Cheltuielile se ridică la aproximativ 29.000 de euro. Echipamentele urmează să fie folosite pentru redeschiderea fostei cantine de la Palatul Cotroceni, a confirmat Tatiana Niculescu Bran, pentru B1 TV.

Purtătorul de cuvânt de la Cotroceni, Tatiana Niculescu Bran, a fost deranjată de abordarea postului B1 TV , care a titrat că „Iohannis i-a cumpărat bucătărie purtătorului său de cuvânt“. „Am apreciat abordarea bucătăriei la B1. Eram convinsă că un post atât de profesionist şi obiectiv nu va rata ştirea. Mulţumesc pentru inspiratele comentarii. Paşte fericit!“, a fost replica Tatianei Niculescu Bran.

La scurt timp după ce Klaus Iohannis şi-a preluat mandatul de preşedinte şi a anunţat echipa care l-a însoţit la Cotroceni, Tatiana Niculescu Bran, purtătoruld e cuvânt al Admnistraţiei Prezidenţiale, s-a plâns de mobilierul învechit şi de lipsa unui cantine.

„Multe birouri mai păstrează încă mobilierul vetust din vremea comunismului, covoare înflorate pe fond roşu închis, perdele grena, canapele cu perne de catifea de un gust îndoielnic şi, peste toate, mirosul îmbâcsit al hotelurilor comuniste. Te aştepţi ca, dând la o parte colţul unei cortine care acoperă o uşă, să găseşti, expus la loc de cinste, vreun portret al lui Nicolae Ceauşescu. La Cotroceni nu se mănâncă, deşi angajaţii administraţiei petrec 10-12 ore pe zi la locul de muncă. Nu există cantină, nu există nici măcar un chioşc cu napolitane expirate. În schimb, dacă ţi-e sete, formezi un număr de interior şi cineva soseşte cu o tavă pe care se află o sticlă cu apă şi un pahar“, scria purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, într-o postare denumită ”Cotroceni – 25 de ani de “baronizare”- Prima mea săptămână la Palatul Cotroceni: între înţepenirea instituţiei şi nerăbdarea de a vedea cât mai curând semnele schimbării”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite